Binance, Bu Altcoin'e Yatırım Yaptı! Infrared Finance Nedir?

Infrared

Binance Labs, kullanıcıların Proof of Liquidity (PoL) mekanizmasına tek tıkla erişim sağlamasını hedefleyen yenilikçi bir protokol olan Infrared'e yatırım yaparak dikkat çekici bir adım attı.

Infrared Nedir?

Infrared, Berachain ağı için kullanıcı dostu likit staking çözümleri, node altyapısı ve PoL kasaları sunarak değer yakalamayı en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan bir protokoldür. Infrared, Berachain Governance Token (BGT) ve Berachain Gas Token (BERA) için sunduğu likit staking çözümleri ile bu ağdaki kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedeflemektedir.

Yatırımın Amacı ve Beklentiler

Bu yatırımla birlikte Infrared, Berachain ağının belkemiğini güçlendirmeyi, güvenlik, verimlilik ve güvenilirliği artırmayı planlıyor. Ayrıca "iBGT" ve "iBERA" gibi likit staking çözümlerini geliştirmeyi hedefleyen Infrared, kullanıcıların likiditeden vazgeçmeden staked varlıklarının faydalarını en üst düzeye çıkarmalarını sağlayacak. Bu da kullanıcı deneyimini geliştirirken, ağ performansını artıracak ve Berachain'in daha geniş çapta benimsenmesine katkı sağlayacaktır.

Berachain PoL Tasarımı

Berachain’in PoL tasarımı, BGT’nin yönetişim gücü etrafında dönmektedir ve bu güç, gelecekteki BGT emisyonlarının akışını kontrol eder ve bir adrese kazandırıldığında devredilemez. BERA ise doğrulayıcılar tarafından stake edilerek blok üretmek ve ödüller kazanmak için kullanılır. Infrared aracılığıyla kullanıcılar, her iki varlıkla kolayca etkileşimde bulunabilirler. Infrared kasalarına likidite yatıran kullanıcılar, BGT için likit bir sargı olan iBGT kazanabilir ve bu sayede BGT'nin faydalarını korurken iBGT'yi DeFi ekosisteminde kullanabilirler. Bu, BGT ve iBGT etrafında yeni bir ekosistemin gelişmesine olanak tanıyacak ve Berachain üzerinde yeni kullanım alanlarını ortaya çıkaracaktır.

Binance Labs'tan Destek

Binance Kurucu Ortağı ve Binance Labs Başkanı Yi He, "Binance Labs olarak, blok zinciri endüstrisini büyüten projeleri her zaman arıyoruz. Infrared’i, merkeziyetsiz finansın gelecekteki büyümesini sağlayacak bir altyapı oluşturma misyonunda desteklemekten mutluluk duyuyoruz," dedi.

Infrared Finance Kurucusu Raito, "Binance Labs gibi sektör liderinden destek almak bizi inanılmaz heyecanlandırıyor. Bu yatırım, vizyonumuzu doğruluyor ve Binance Labs'ın yatırımıyla birlikte, Berachain'in gelecekteki büyümesini sağlayacak altyapı ve araçları inşa etme konusundaki güvenimiz daha da arttı," dedi.

Infrared Hakkında

Infrared, Berachain tarafından öncülük edilen Proof of Liquidity (PoL) mekanizması etrafında altyapı inşa etmeye odaklanmıştır. Protokol, BGT ve BERA için kullanımı kolay likit staking çözümleri, node altyapısı ve PoL kasaları sağlayarak değer yakalamayı en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor. Infrared, PoL etrafında çözümler inşa ederek kullanıcı deneyimini iyileştirmeye ve Berachain ekosisteminin büyümesini sağlamaya kendini adamıştır.

Binance Labs Hakkında

Binance'in risk sermayesi kolu ve hızlandırıcısı olan Binance Labs, şimdi 10 milyar dolardan fazla değere sahiptir. Portföyü, altı kıtada 25'ten fazla ülkeden 250 projeyi kapsamaktadır ve yatırım getiri oranı 14X'in üzerindedir. Binance Labs'ın portföy şirketlerinden ellisi, inkübasyon programlarından geçen projelerdir. Daha fazla bilgi için Binance Labs'ı sosyal medya kanallarında takip edebilirsiniz.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version